Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Blog

dick késkészletA Dick kések kiváló választást jelentenek minden profi és hobbiszakács számára, mivel kiemelkedő teljesítményt és tartósságot kínálnak.

Amikor a konyhai felszerelések kiválasztásáról van szó, az egyik legfontosabb elem a megfelelő minőségű kés. A konyhai kés egy olyan eszköz, amely nélkülözhetetlen a hatékony főzéshez és sütéshez, ezért fontos olyan márkát választani, amely megbízható minőséget és teljesítményt nyújt.

Ismerjük meg közelebbről a Dick késkészletek világát, és azt, hogy hogyan teszik még hatékonyabbá a konyhai munkát!

Konyhai szeletelőgépEgy jó szeletelőgéppel igazán könnyen megy a munka, de mire érdemes figyelni a választásnál és mi a hosszú élettartam titka? Érkezik a segítség!

A professzionális szeletelőgépek minden fronton jobban teljesítenek, mint a háztartási készülékek, a nagy teljesítményű motornak köszönhetően gyorsan és hatékonyan lehet velük dolgozni, méghozzá kiváló vágásminőség mellett. Ezen felül strapabíróbbak, mint háztartási célú társaik, több védelmi funkcióval vannak ellátva és megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírásoknak is.

A kínálat azonban igen széles és a választás csöppet sem könnyű, hiszen számos szempontot kell figyelembe venni, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb modellt. Az alábbiakban bemutatunk néhány fontos tényezőt, amelyek segíthetnek a döntésben, és mindezt megtoldjuk néhány hasznos tippel, hogy a tisztítás és karbantartás is zökkenőmentes legyen!

csontfűrészgép, hentes csontfűrészEgyetlen kés sem tud olyan hatékony lenni, mint a csontfűrészgép. A biztonságos munkakörülményekre nagy szükség van, szerezze be a berendezést!

A húsfeldolgozás veszélyeiről

A húsfeldolgozás fontos része számos területnek, elég csak például a vendéglátásra gondolni. A szakembereknek nap, mint nap jelentős mennyiségű húst kell feldarabolniuk, konyhakészre varázsolniuk. Ennek a munkafolyamatnak számos veszélye lehet, főleg akkor, ha nem állnak rendelkezésre megfelelő eszközök.

Bizonyos esetekben nem elegendők az éles kések, sőt, kifejezetten veszélyesnek bizonyulnak. A csontos húsok darabolásánál könnyen megszaladhatnak a kések, így máris megtörténik a baj. Nagyon fontos, hogy ezek a balesetveszélyes szituációk el legyenek kerülve, ugyanis számos kellemetlen bonyodalom származhat ebből.

forró csoki készítő gépA forrócsoki-készítő gépek a tél slágertermékei – szerezzen be Ön is egyet vendégei elégedettségéért!

Megérkezett a tél, és ilyenkor a legtöbben valami melengető és édes italra vágynak, amellyel kényeztethetik magukat és egy csipetnyi boldogságot vihetnek a mindennapjaikba. A kávézók és éttermek ilyenkor többféle meleg italt is kínálnak az egyszerű teától kezdve, a forralt boron át, egészen az időszak legnépszerűbbjéig, a forró csokoládéig.

Az ital viszonylag egyszerűen elkészíthető akár otthoni körülmények között is, ám egy vendéglátóhelyen az a módszer nem elegendő; valami hatékonyabbra és gyorsabbra van szükség. A forrócsoki-készítő gépek olyan eszközök, amelyek segítségével könnyedén elkészíthető a finom forró csokoládé.

A forrócsoki-gépek rendkívül népszerűek a kávézókban és éttermekben, hiszen lehetőséget kínálnak a tökéletes forró csokoládé elkészítésére, akár nagyobb mennyiségben is. Az alábbiakban megvizsgáljuk ezeket a berendezéseket, azaz, hogy hogyan működnek, milyen típusok léteznek és azok milyen előnyökkel járnak.

KolbásztöltőA kolbásztöltő hagyományosan kézi működtetésű szerkezet, azonban a nagyobb mennyiségekhez hatékonyabb berendezésre van szükség.

Az emberiség évszázadok óta fogyasztja a kolbászt, és a hagyományos kolbásztöltés folyamata mindig is központi eleme volt a disznóvágásoknak. A kolbásztöltést kezdetben kézi munkával végezték, de az idők során számos technológiai fejlesztésen ment keresztül, amelyek megkönnyítették és hatékonyabbá tették ezt a folyamatot. Az elektromos kolbásztöltők megjelenése forradalmasította a kolbásztöltést, lehetővé téve a gyorsabb, pontosabb és hatékonyabb munkát.

Az alábbi cikkben részletesen megvizsgáljuk a kolbásztöltés folyamatát, bemutatjuk a profi kolbásztöltő gépek előnyeit, és feltárjuk, hogyan változtatták meg a technológiai újítások a kolbásztöltés világát.

ipari húsdarálóAz ipari húsdaráló gyors, biztonságos munkát tesz lehetővé és egyben a standard minőségért is felel, de nem mindegy, milyen gépet választ. Íme egy kis segítség!

Darált hús az alapja számos népszerű ételnek, a hagyományos fogások között például a fasírtnak, míg a street food vonalon a hamburgernek, ezen felül készülnek belőle remek krémek, illetve pástétomok, és ott a disznóvágások sztárja, a kolbász is. A frissen elkészített hús zamata semmihez sem fogható, nagyobb mennyiség feldolgozása azonban csak professzionális géppel hatékony, a nagykonyháknak, hentesüzleteknek és húsüzemeknek tehát nélkülözhetetlen kelléke az ipari húsdaráló.

csontfűrészgépA csontfűrészgép csupán néhány területen hasznos, ám bizonyos esetekben döntő jelentőségű a hatékony és gyors munka szempontjából.

Az élelmiszeriparban a hatékonyság és a minőség elengedhetetlenül fontos. Az éttermek, húsfeldolgozó üzemek és hentesüzletek mind olyan környezetek, ahol a pontos és gyors munkavégzés döntő fontosságú. Ebben a dinamikus világban a megfelelő eszközök nélkülözhetetlenek, és az élelmiszeripari csontfűrészgépek tökéletesen megfelelnek ennek a követelménynek.

Cégünk elkötelezett amellett, hogy a legjobb csontfűrészgépeket és más élelmiszeripari berendezéseket kínálja vásárlóinak, amelyek segítenek a munkafolyamatok optimalizálásában és a kiemelkedő minőségű termékek előállításában.

Vendéglátóipari kávégépA vendéglátóipari kávégépek már több, mint egy évszázada segítik hozzá az embereket a reggeli – vagy épp délutáni – kávézás élményéhez.

A kávé az emberiség egyik legkedveltebb itala, és a kávéfogyasztás az évszázadok során jelentős fejlődésen ment keresztül. A kávéházak kulturális központtá váltak, ahol az emberek találkoztak, beszélgettek és megosztották gondolataikat. A kávéházi élmény fokozása és a kávé minőségének javítása érdekében azonban szükségessé váltak olyan eszközök, amelyek lehetővé tették a kávé gyors és hatékony elkészítését – ezek a vendéglátóipari kávégépek.

Ugolini Jégkásagép, JégkásagépAz Ugolini jégkásagép segítségével Ön is ízletes – és természetesen hűsítő – finomságokkal várhatja vásárlóit a nyári kánikulában!

A jégkása egy frissítő és népszerű finomság, amelyet nem csak a nyári hónapokban élvezhetünk, de tavasszal és ősszel, sőt, télen is. Azonban a hagyományos jégkása elkészítése időigényes és munkaigényes folyamat, ráadásul a hópehely-szerű textúra elérése szinte lehetetlen házi módszerekkel – és itt lép be a képbe az Ugolini, a jégkása készítésének szakértője.

Stöckel tölcsértartóA Stöckel tölcsértartó minden fagylaltozó alapvető kelléke; rendezettséget teremt és felgyorsítja a vendégek kiszolgálását is.

Az időjárás melegedésével együtt mindannyian vágyunk a frissítő hűsítőkre, amelyek segítenek elviselni a napsugarak forróságát. Ebben az időszakban a fagylalt az egyik legkedveltebb választás. De miért ne húznánk hasznot a nyári időszakból, és ne indítanánk saját vállalkozást, ami lehetne például egy fagylaltozó?

A fagylalt mindig is a nyári hónapok elengedhetetlen "kiegészítője" volt, és egyre többen felismerik a fagylaltozó nyitásában rejlő lehetőségeket, aminek üzemeltetése nem csak izgalmas, de a nyári fogyasztási igények alapján akár jelentős bevételt is generálhat. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy az üzlethelyiség megfelelő berendezése elengedhetetlen. A fagylaltozó megtervezése során fontos szempont a hatékony munkafolyamat, a vendégek gyors kiszolgálása és a kényelmes tér. És itt jön a képbe a Stöckel tölcsértartó, amely a rendezett és hatékony fagylaltozó koncepciójának elengedhetetlen eleme.

Stöckel kanálmosó, fagyi kanálmosóA Stöckel kanálmosó felel a higiéniáért és azért is, hogy a fagylaltok megőrizzék saját karakterüket, de vajon milyen ízekkel érdemes készülni a szezonra?

Visszavonhatatlanul megérkezett az igazi tavasz, és bár a hőség, amit csak egy hűsítő fagylalttal lehet elviselni, még messze van, ideje felkészülni a szezonra. A pult mellett az alapvető felszereltség része a fagyikanál mosó, azonban hiába a professzionális tisztítás, ha olyan ízekből áll a kínálat, ami nem keltei fel az érdeklődést. Tekintsük át, milyen ízekkel érdemes feltölteni a pultot idén!

Stöckel fagylaltkanálA Stöckel fagylaltkanalai között Ön is megtalálhatja azt a típust, amellyel ínycsiklandó finomságokat kínálhat vendégeinek!

Hamarosan beköszönt a nyár, és az elmúlt évek tapasztalataiból kiindulva ez is igen forró lesz majd; a 30 °C feletti hőmérsékletet csak úgy lehet elviselni, hogy valamivel hűtjük magunkat. Aki csak teheti, a vízpartok közelébe húzódik, aki pedig nem, az árnyékba, de mindkét csoport tagjai számára elérhető lesz a fagylalt, mint "kiegészítő" hűtési lehetőség.

2023.02.23 11:11

kávégépA kávégépek forradalmasították a kávékészítést és -fogyasztást. A piacon kapható, sokféle típus közül nehéz lehet kiválasztani a megfelelőt, ezért az alábbi cikkben közelebbről is megvizsgáljuk a kávégépeket, azok tulajdonságait, előnyeit és hátrányait.

A piacon többféle kávégép is kapható, mindegyiknek megvannak a maga egyedi jellemzői és előnyei, de a leginkább hatékony, egyben legjobb minőségű kávét előállítani képes típus az úgynevezett eszpresszógép, ami nagy nyomást használ, hogy forró vizet préseljen át a finomra őrölt kávén, ami gazdag, intenzív ízt eredményez.

kolbásztöltőA kolbásztöltő alapvető kellék minden disznóvágáson, de az éttermi, sőt, az otthoni konyhákban is hasznos eszköz lehet!

Kolbásztöltő nélkül nincs kolbász, márpedig a magyarok számára ez az egyik legkedveltebb étel, és nem csak hazánkban népszerű, de gyakorlatilag mindenhol a világon. Évezredek óta készülnek bélbe töltött ételek, már a rómaiak is fogyasztottak ilyesmit, és a kolbász iránti kereslet nem csökken; ami azt illeti, egyre növekszik. Éppen ezért hasznos, ha "van a háznál" egy kolbásztöltő, hiszen nem csak télen, a disznóvágások időszakában vehetjük hasznát, hanem gyakorlatilag bármikor és bárhol.

húsdaráló, ipari HúsdarálóHúsdaráló nélkül nem lehet igazán hatékony egy étterem, vagy bisztró konyhája, de az otthoni konyháknak is elengedhetetlen kelléke!

A darált hús minden nemzet konyhájában fellelhető, így mondhatjuk, hogy ez az alapanyag alapvető fontosságú minden étteremben, illetve az otthoni konyhákban is. Persze a kiváló minőséget nem csak a hús, hanem a darálás is biztosítja, tehát a húsdaráló terén sem érdemes kompromisszumokat kötni.

csontfűrészgépCsontfűrészgép, amellyel sokkal kényelmesebb, gyorsabb a húsfeldolgozás. Ismerkedjen meg a berendezés választékkal, rendeljen még ma!

A húsfeldolgozás egyik legnehezebb része lehet a csontos húsok feldarabolása. A különböző bárdokkal, késekkel a szakemberek gyakran nem tudnak elég hatékonyan, gyorsan dolgozni, ráadásul sokkal nagyobb az esélye a baleseteknek is. A hosszas húsfeldolgozás egyáltalán nem tesz jót az adott vállalkozásnak, például egy vendéglátóhely emiatt nem túl jó megítélésre számíthat a vendégek részéről.

Ipari húsdarálóSzeretne hatékonyan, biztonságosan dolgozni hentesüzletében? Cserélje le a régi húsdarálót új, modern típusra, nézzen körbe a kínálatban!

Vannak olyan hentesüzletek, ahol már igen régi húsdarálót használnak a munkához. Napról napra egyre nehezebb a berendezéssel dolgozni, ugyanis már nem képes probléma nélkül kiszolgálni a felhasználókat. Egyre többször szorul szervizelésre, ráadásul a munka minőségére is hatással van, így pedig nem lehet hatékonyan dolgozni.

A régi készülékek a biztonság szempontjából is problémákat eredményeznek. Bármikor balesetet okoznak, amely egy ilyen környezetben kifejezetten kellemetlen. Bizonyos sérülések gyógyulási ideje több hétig is eltarthat, ilyen állapotban pedig nem lehet százszázalékban ellátni a munkát. Mindezek alapján célszerű megszabadulni a régi húsdarálóktól, és helyettük újat választani.

kolbásztöltőKolbásztöltők nagy választékban, megfizethető áron kaphatók! Szerezze be a disznóvágáshoz szükséges eszközöket megbízható helyről, forduljon hozzánk! 

Egyre hűvösebbre fordul az idő, lassan megkezdődik a disznóvágások szezonja is. Erre érdemes felkészülni, még akkor is, ha csak egy-egy állat levágásról van szó, ugyanis számtalan olyan eszköz van,. amikkel időt és energiát nyerhetünk és nem utolsó sorban a végeredmény is jobb lesz a használatuknak köszönhetően. Ezek közé tartozik a kolbásztöltő is, ami a házi disznóvágásoknál ugyanúgy remekül használható, mint az ipari kolbászkészítés során.

Üvegajtós hűtők nagy választékban kaphatók éttermek és boltok részére is! Keressen minket termékeinkért és vásároljon megbízható berendezést kedvező áron!

Egy étterem, illetve egy élelmiszerbolt kialakításánál számtalan szempontot kell figyelembe venni. Akár egy gyorsétteremről, akár egy élelmiszerüzletről van szó, szinte biztos, hogy nyáron a legnépszerűbb termékek közé fognak tartozni a hűtött üdítők, illetve más, hideg italok, ezért ezeknek mindenképp érdemes jól látható helyet keresni. Az üvegajtós hűtők a látványos, figyelemfelkeltő elhelyezést könnyítik meg és egyúttal az önkiszolgálást is lehetővé teszik. 

kolbásztöltőkolbásztöltőnek minden disznóvágáson ott a helye, ám nem csak a téli időszakban használhatjuk; ami azt illeti, épp ellenkezőleg!

A kolbász hazánkban az egyik legkedveltebb élelmiszer; az is fogyasztja, aki nem készíti, azonban a készítése is népszerű, és nem csak a disznóvágásokon, hanem az év más időszakaiban is. Sokan otthon készítenek különféle, a hagyományostól eltérő kolbászokat, de az éttermek kínálatában is gyakran bukkannak fel olyan variációk, amelyekre nem számítanánk. A kolbász töltése azonban nem oldható meg az erre a célra készült berendezés nélkül.

JégkásagépekJégkásagépek, megbízható, modern kivitelben. Biztosítsa egyszerűen a nyári szezon kedvenc hűsítőjét, rendelje meg kínálatunkból a berendezést!

A nyári szezonban a fagyi mellett igen nagy népszerűségnek örvend a jégkása is. A forróságban sokan kifejezetten ezt a hűsítő finomságot keresik azért, mert nem annyira telíti el az embert, és könnyedén lehet vele a folyadékot is pótolni. Bizonyos helyeken szívesen biztosítanák a kereskedők a vevők számára a jégkását, különböző ízekben, azonban nem áll rendelkezésükre megfelelő eszköz az elkészítéshez. Ahhoz, hogy minőségi finomsággal lehessen megörvendeztetni a vásárlókat, mindenképp megbízható, modern készülékre van szükség. Amennyiben Ön is szeretné fellendíteni a vállalkozását, ismerkedjen meg jégkásagép választékunkkal!

fagyis kanálmosófagyis kanálmosót akár mobil fagyizóhoz is fel tudja használni. A higiénikus fagylaltos kanál használata minden gömb fagyihoz jár!

A fagylaltozók mellett a fagyis kocsikból is sok tűnik fel a városban, ha kitör a nyár és a meleg idő. A fagylalt megy a vásárlókhoz és nem pedig fordítva? Ha ezt a módszert választja a fagylalt árusításához, akkor szüksége lesz a hiánytalan felszerelésre is, ami a fagylalt árusításához kell. Az üzletben könnyebb dolga van egy fagyi árusnak, mert minden helyben, kéznél van és gond nélkül történik a fagylalt tárolása, hűtése, adagolása vagy a készítése. Ne feledjük el a higiéniát sem! Több fajta fagyis kanálmosóval is rendelkezünk, amiket az áruházunkban talál meg. A fagyis kanálmosók között vannak olyan modellek is, amik beépíthetőek és olyanok is, amiket úgy lehet használni, hogy falra szerelhetőek.

Stöckel fagyis kanalakFagyis kanalat szeretne vásárolni? Válasszon professzionális eszközt kínálatunkból, és tegye hatékonyabbá, gyorsabbá a kiszolgálást!

Hamarosan itt a nyár, az ízletes fagylalt szezonja. A hűsítő finomság óriási népszerűségnek örvend, ezt pedig a cukrászdák is tudják, így már lázasan készülnek a nyári időszakra. Sok helyen már kora tavasztól lehet kapni fagyit, többféle ízben is. Ahhoz, hogy a kiszolgálás gyors és hatékony legyen, nem csupán rutinra van szükség, hanem profi fagylalt adagolóra is. Egy jó eszközzel öröm dolgozni, így érdemes megvizsgálni a jelenleg használt fagyis kanalakat. Ha egyre több probléma merül fel velük kapcsolatban, nehezítik a munkát, célszerű új, professzionális típusra váltani.

jégkásagépekjégkásagépek egy időben szinte minden vendéglátóhelyen megtalálhatóak voltak, azonban az utóbbi években kezdenek eltűnni.

jégkásagépek, illetve maguk az ízletes és frissítő, számtalan ízben elérhető jégkásák komoly népszerűségnek örvendenek, azonban az utóbbi években mintha eltűntek volna a vendéglátóhelyekről, de legalábbis egyre kevesebb helyen látni őket. Pedig az emberek keresik, különösen a forró, nyári napokon az olyan helyeket, ahol felfrissülhetnek, a jégkása pedig tökéletes erre a célra. Érdemes lenne tehát újra divatossá tenni, és minden vendéglátóhelyen bevezetni a jégkásagépeket.

KávégépekEgy kávégép mindig képes garantálni a tökéletes eszpresszó-élményt, ám természetesen némi szaktudás sem árt a kezeléséhez.

Az eszpresszó a kávérajongók számára a kávé, minden más csak az esszenciális élmény felhígítása - bár a ristretto talán még az eszpresszónál is jobb. Nem is csoda, hogy így gondolják, hiszen úgy adja ki a kávé a legtöbb aromaanyagát, ha nagynyomású víz áramlik át a finomra őrölt kávén. Eszpresszó kávét kizárólag kávégéppel lehet készíteni, tehát azok, akik azt állítják, egy otthoni, kotyogós kávéfőzővel is megoldják, tévednek.

húsdarálóEgy húsdaráló jól jön, ha házi kolbászt készít! A kolbászkészítéshez profi eszközöket talál a mi áruházunkban.

A Coltello Kft. többek között a húsfeldolgozáshoz is megbízható termékeket kínál. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szüksége van olyan eszközökre és berendezésekre, amiknek a segítségével a készletét teljessé teheti! Ne fogjon bele a házi húskészítmények előállításába felkészületlenül és szerezzen be minden eszközt, mielőtt nekivág a projektnek!

Kolbászkeverő gépKolbászkeverő gépet kínálunk húsipari feldolgozáshoz! Nagy választékkal rendelkezünk automata húsipari berendezésekből!

Az ipari húsfeldolgozás automata berendezésekkel lesz igazán korszerű és hatékony. A versenyképes húsgyártásnak automatizálás nélkül ma már nem igazán van létjogosultsága. A kisebb, kézműves vállalkozásokban is érdemes pár, jól megválasztott húsipari berendezésbe beruházni annak érdekében, hogy az előállítás minősége és hatékonysága ne a kézi előállítás hátrányain bukjon el.

KolbásztöltőKolbásztöltők, modern kivitelben, magas színvonalú eszközökkel tökéletes húsipari terméket biztosíthat a vevőknek. Nézzen körbe a választékban!

Egyes hentesek igencsak idős kolbásztöltőkkel kénytelenek dolgozni. Ezekkel az eszközökkel nagyon fáradtságos és körülményes igazán minőségi húsipari terméket biztosítani a vevők számára. A tisztításuk sem egyszerű, rengeteg időt, energiát felemészthet mire teljesen meg lehet szabadítani a fűszerektől, apróbb húsdaraboktól a készüléket. Érdemes ezektől az eszközöktől mihamarabb megválni, hiszen az idő előrehaladtával csak rosszabb állapotba kerülnek, javításukkal pedig nem éri meg foglalkozni. Amennyiben Önnek is új kolbásztöltőre lenne szüksége, ismerkedjen meg a választékunkkal!

Ipari húsdarálóIpari húsdaráló nélkül egyetlen étterem, street food étkezde, vagy bisztró konyhája sem lehet elég hatékony!

Számtalan étel készül darált húsból, és nincs is olyan magyar család, ahol ne kerülne legalább hetente egyszer ezek közül az egyik az asztalra, de az éttermekben is népszerűek ezek az ételek, mivel könnyen fogyaszthatóak, ízletesek és többnyire olcsóak is. A hamburger az egyik legnépszerűbb street food étel napjainkban, ami nem is csoda, hiszen szinte minden alapanyaga felcserélhető valami mással, így a változatosság hiányára sem panaszkodhat senki. Fontos azonban a kiváló minőségű hús, illetve érdemes egy professzionális, ipari húsdarálót is vásárolni, hiszen ez a kiváló darált hús elkészítésének záloga.

Forrócsoki gépekForrócsoki gépek nagy választékban éttermek, kávézók, cukrászdák részére, megbízható cégtől, jó áron - forduljon hozzánk, és készüljön velünk a szezonra! 

Véget ért a nyár, és megkezdődött az ősz. Ez a vendéglátásban is sok változást hoz, hiszen a rengeteg fagylalt és shake rendelést lassan felváltják majd a tea és forró csoki rendelések. Érdemes tehát megfelelően felkészülni a szezonra, és - ha szükséges - akkor beszerezni az őszi és téli kedvencek előállításához szükséges eszközöket. Ezek között kulcsszerepet játszik a forró csoki gép, amivel néhány pillanat alatt olyan finomságot készíthetünk, ami minden vendégnek a gyermekkorát idézi majd vissza. 

2021.08.30 09:26

Botmixer, merülőmixerbotmixer nélkülözhetetlen nem csak az otthonokban, de az éttermekben és más vendéglátóipari egységekben is!

Merülőmixert, avagy más néven botmixert napjainkban már mindenhol használnak: az éttermektől és cukrászdáktól kezdve egészen az otthoni konyhákig, ami nem véletlen, hiszen számos étel elkészítéséhez egyszerűen elengedhetetlenek. Egy selymes állagú krémleves például megvalósíthatatlan merülőmixer nélkül, de ugyanígy fontos, hogy kéznél legyen egy krém készítésekor is. A botmixerek többsége ráadásul többféle kiegészítővel együtt vásárolható meg, avagy utólag is beszerezhetőek hozzá az olyan tartozékok, mint az aprítóedény, vagy a habverő, így gyakorlatilag egy univerzális konyhai berendezésről beszélhetünk.

JégkásagépJégkásagép vagy pedig fagylalt pult várja a vendégeket az idei szezonban? A fagylalt alapvető dolog, de a jégkása is sokak kedvence, ezért nem is biztos, hogy választani kell a kettő között. A fagylalt krémes és hűsítő finomságát jól kiegészíti a jégkása édes, színes jegessége. Minden vendég eldöntheti, hogy melyikre vágyik éppen. A jégkása egy forró nyári napon ideális, jeges desszert, amit jól esően el lehet kortyolni és élvezni, ahogyan hűsít a forróságban. 

Kávédarálók, egykaros kávégépek és kétkaros kávéfőzőkKávédarálókegykaros kávégépek és kétkaros kávéfőzők széles választékban, többféle változatban, kiváló minőségben és kedvező áron!

 

A kávé szinte az egész világon népszerű, így hazánkban is a legkedveltebb italok egyike. Sokan csak reggel fogyasztják azért, hogy elinduljon a nap, mások azonban kifejezetten úgy gondolnak rá, mint ínyencségre, és akár délután is hajlandóak leülni egy kávézó teraszára egy csésze lattéra, vagy ristrettora, sőt, egyre csak növekszik azok száma is, akik otthon készítik el a legkülönlegesebb kávékból kedvenc ínyencségüket. Ez utóbbi két kategória azonban már igényli nem csak a hozzáértést, de a megfelelő felszerelést, azaz egy kávédarálót és egy profi kávéfőzőt is.

Stöckel fagylalttölcsértartóStöckel fagylalttölcsértartó kedvező áron, kétféle változatban, kiváló minőségben - rendelje meg webáruházunkból!

Stöckel fagylalt kanálmosóStöckel fagylalt kanálmosóval kiegészítheti a fagylaltpultot, ha már kezdődik a fagyi szezon! A fagylalt tipikusan a nyári szezon slágere, amit kicsik és nagyok is örömmel fogyasztanak. Mindenkinek megvannak a kedvenc ízei, a fagyizója, amit előnyben részesít a többi hellyel szemben. Ha az a célja, hogy az Ön cukrászdája, fagylaltos pultja, fagyizója is a népszerű helyek egyike legyen, akkor az alapoknál kezdje! Természetesen a finom fagyi kérdés nélkül szerepel  fagyizó hozzávalói között, de a berendezésekről és eszközökről se feledkezzen meg!

Stöckel fagylalt kanál, minőségi, megbízható kivitel, online rendeléssel, kedvező áron, válasszon modern eszközt a kiszolgáláshoz!

Bizonyos cukrászdákban több éves süteményszedők, fagylalt kanalak találhatók meg, amik már nem igazán képesek kiszolgálni az eladókat munkájukban. Nehéz őket tisztán tartani, egyre több probléma van velük, emiatt cserére lesz szükség. Egyesek igencsak tanácstalanok az új szedők, fagylalt kanalak vásárlásakor, ugyanis nem igazán tudják, mely eszközök a legideálisabbak számukra. Amennyiben Önnek is tanácsra lenne szüksége, a fagylalt kanalakkal kapcsolatban ajánljuk figyelmébe a Stöckel termékeket!

Dick késekDick késekkel a húsfeldolgozás szinte gyerekjáték! A húsipar a húsfeldolgozásra koncentrál, ami erős csontok, masszív hús darabok, nagy méretű állati részek átvágását, szeletelését, filézését, csontozását stb. jelenti. Az ilyen jellegű feladatokhoz nem elég gyakorlottnak lenni, a megfelelő eszköz készlet is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a húsok feldolgozása minőségi eredménnyel járjon.

zöldségszeletelőgépA zöldségszeletelőgép a konyhai előkészítés nagy favoritja! Különösen egy éttermi konyhán lehet szembesülni azzal a problémával, hogy kevés az idő és sok a munka. A menülapon szereplő ételek elkészítése minden egyes nap többször is megtörténik. Ez azt jelenti, hogy naponta több kilogramm alapanyagot kell előkészíteni a sütéshez főzéshez. A különböző fogások előkészítésénél megkerülhetetlen a zöldség és gyümölcs felhasználása, szinte mindenbe kell legalább hagyma, illetve egyéb, friss alapanyag. Ezeknek a hámozása, darabolása sok időt emészthet fel, kivéve akkor, ha van kéznél egy olyan nélkülözhetetlen konyhai berendezés, mint amilyen az alapdarabnak számító zöldségszeletelőgép.

Csontfűrészgépek a gyors, biztonságos munkavégzéshez, rendelje meg online új készülékét!

A csontos húsok darabolása alapvetően odafigyelést igényel, azonban egy életlen, több éves késsel, vágóeszközzel kifejezetten balesetveszélyes dolgozni. A szakemberek nap, mint nap kockára teszik testi épségüket, ilyen körülmények között pedig nagyon nehéz a maximumot nyújtani a munkavégzés során. Sokkal lassabb, fárasztóbb a darabolás, emiatt pedig a feldolgozás ideje is jelentős mértékben megnőhet. Amennyiben Ön is hasonló állapotú eszközökkel dolgozik, és megelégelte a hosszadalmas munkálatokat, veszélyes körülményeket, váltson mihamarabb csontfűrészgépre! 

Dick késekHa megkérdezünk egy főzni szerető háziasszonyt vagy egy profi szakácsot, hogy szerintük melyik a legfontosabb eszköz a konyhában, szinte biztos, hogy a jó kést fogják elsőként említeni. Enélkül lehetetlen a nyersanyagok előkészítése, azonban nagyon fontos, hogy megtaláljuk az ideális darabokat. Ha életlen, ha kényelmetlen a fogása, ha nem elég erős, illetve nem passzol méretben az adott feladathoz, akkor több bosszúságot okoz, mint hasznot. Szerencsére ma már nagy választék áll a vásárlók rendelkezésére, azonban, ha egy igazán jó késre van szükségünk, akkor mindenképp érdemes körülnézni a Dick kések kínálatában. 

Dick késkészletekA kés mindennapos konyhai eszköz, na és persze bizonyos szakmákban is munkaeszközként használják. Az ételek előkészítése, a húsfeldolgozás, illetve az állatok feldolgozása szintén lehetetlen lenne igazán jó kések nélkül. A Dick azok közé a márkák közé tartozik, amiket már nem kell bemutatni senkinek, mert letette az asztalra azt, ami biztosítja az ismertséget. A  Dick késeket szívesen választják a konyhákba, hétköznapi feladatokra és a szakemberek is egy  Dick késkészletet részesítenek előnyben, ha a prémium minőséget keresik.

Sajtok, felvágottak, zöldségek vagy éppen kenyerek és cipók várnak arra, hogy takaros szeletekre vágják őket? Felejtse el a késekkel és a vágódeszkákkal való bűvészkedést és vegye elő inkább a legújabb szeletelőgépet!

A nyári kánikulai napokra nincs jobb ellenszer, mint a hűsölés. Hűsölni lehet a vízparton a lábunkat vízbe lógatva vagy egy kellemesen árnyas teraszon is, jeges üdítőt kortyolgatva. A nyári italok és üdítők elmaradhatatlan hozzávalója a jégkocka, amitől az ital kellemesen hideg és borzongatóan hűsítő lesz. A jégkocka olyan hozzávaló, ami mindenhez kiválóan illik. A jeges teába és az édes szörpökbe éppen úgy passzol, mint a szénsavas és az alkoholos italokba.

elektromos rostlapModern világukban egyre többen próbálnak odafigyelni az egészséges táplálkozásra. Ezt sokan akkor is igyekeznek szem előtt tartani, amikor étteremben vendégeskednek, ezért olyan helyet keresnek, ahol az ételek nem csak finomak, hanem egészségesek is. Ma már joggal várják el az emberek egy étteremben, hogy kevés zsiradékkal készült fogásokat is rendelhessenek, ezért mindenképpen megéri befektetni egy elektromos rostlapba.

elektromos fritőzökSzámtalan népszerű ételt kell bő olajban sütni, ezért ezt a folyamatot érdemes leegyszerűsíteni az éttermekben is. Rántott hús, hasábburgonya, illetve bármilyen más, rántott étel elkészítését megkönnyítik az elektromos fritőzök, amelyeknek a használata nem csak könnyebbséget jelent, hanem sok más előnnyel is jár.

jégkása gépMár nem kell sokat várni és megérkezik a nyár. Egyre melegszik az idő, amit sokan kihasználnak és igyekeznek minél többet a szabadban tartózkodni. A nyári szezonra a vendéglátó egységeknek is érdemes készülniük, hiszen ilyenkor teljesen megváltoznak az igények, mások lesznek a slágertermékek. Míg télen mindenki a forralt borra és a forró csokira vágyik, addig nyáron egyértelműen a hideg desszertek a legnépszerűbbek. Erre célszerű már most felkészülni, például jégkása gép beszerezésével.

Webáruház készítés