Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Csontfűrészgépek

Főkategória >Csontfűrészgépek


Sorrend:

A csontfűrészgép, vagyis a húsfeldolgozás alapvető kelléke

csontfűrészgépEgy étteremben, illetve más vendéglátó ipari egységben számtalan olyan eszközre van szükség, amivel egy átlagos háztartásban nem igazán találkozhatunk. Ezek a gépek meggyorsítják vagy könnyebbé teszik a munkát, illetve lehetővé teszik, hogy különleges alapanyagokat is fel lehessen használni. A csontfűrészgép egyikre azoknak a berendezéseknek, amiket otthon nem használunk, de egy húsfeldolgozóban, étteremben mindenképp érdemes tartani. 

 

Amikor nagy mennyiségű hús feldolgozásáról van szó, akkor már nem elég egy éles kés és egy bárd. Sokkal gyorsabb és biztonságosabb is a csontfűrészgép használata. A berendezés kiválóan alkalmas a csontos húsok darabolására, legyen az akár sertés, marha vagy épp vadhús. Ajánljuk vendéglátó ipari egységekbe, éttermekbe, nagykonyhákba, húsfeldolgozókba egyaránt. Csontfűrészgépet előszeretettel használnak mindenhol, ahol nagy mennyiségben kell ételt előállítani, illetve a húsok előkészítésével foglalkozó cégeknél is. A termék nélkülözhetetlen kelléke a hentesüzemeknek, de az élelmiszer üzletek húspultjának is hasznos kiegészítője. Célszerű beszereznie közétkeztetéssel foglalkozó cégeknek is, de nagy segítséget jelenthet egy kórházban is az ételkészítéshez. 

 

A csontfűrészgép gyorsabbá, könnyebbé és ez által hatékonyabbá is teszi a munkát. A húsfeldolgozás leegyszerűsödésének köszönhetően az egész ételkészítési, illetve előkészítési folyamat gördülékenyebbé válik. Ha pedig gyorsabb a kiszolgálás, a vendég is elégedettebb, melynek köszönhetően az étterem sikere is megalapozottá válik.  

Szeretné korszerűsíteni húsfeldolgozó  üzemét? Új étterem nyitásán gondolkozik? Jó helyen jár, ugyanis csontfűrészgépre mindenképp szüksége lesz! Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretne többet tudni a csontfűrészgépekről, esetleg más nagykonyhai berendezéssel kapcsolatban lenne kérdése, bátran forduljon hozzánk! Keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink szívesen nyújtanak részletes tájékoztatást a termékekről és a rendelés menetéről! 

 

 

Hatékony berendezés a húsfeldolgozás terén – tudnivalók a csontfűrészekről                                                                                                  

Hatékony berendezés a húsfeldolgozás terén – tudnivalók a csontfűrészekrőlAz ipari húsfeldolgozáshoz számos berendezésre és eszközre van szükség, melyeknek köszönhetően a különböző húsfélék feldarabolt állapotban kerülhetnek a boltokba, éttermekbe. Nagy mennyiségű hús feldolgozásához ma már nem elegendő egy éles kés, bár természetesen sosem fog eltűnni a hentesek eszköztárából. Azonban a gépesítés elkerülhetetlen, a nehezebb feladatok, például a csont fűrészelése ma már elképzelhetetlen csontfűrészgép nélkül!

 

A csontfűrészgépekkel a különböző húsfélék gyorsan és hatékonyan feldolgozhatóak, használatukkal a csontok szétdarabolása sokkal könnyebbé válik, mint kézi erővel! A kínálatunkban megtalálható csontfűrészgépek különböző kialakítással, illetve teljesítménnyel rendelkeznek, a robosztusabb gépek inkább húsfeldolgozó üzemekben érvényesülhetnek, míg a kisebb teljesítményű készülékek a hentesboltok, éttermek tevékenységét gyorsíthatják fel.

 

Rendeljen webáruházunkból csontfűrészgépet, a minőséget garantáljuk!


Webáruház készítés