Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Kávégépek,kávédarálók

Főkategória >Kávégépek,kávédarálók

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Étterem korszerűsítés? Ne feledkezzen meg a kávégépekről!

kávégép Amikor felújításra kerül egy étterem, a tulajdonosok legfőbb célja, hogy a munkálatok után korszerűbb körülményekkel és kibővült lehetőségekkel várják vissza a vendégeket. Ha az Ön vendéglátóegysége is éppen átalakítás alatt áll, és minden korszerű megoldásra nyitott, ami a vendégek kényelmét szolgálja, ne feledkezzen meg az új kávégépek beszerzéséről sem!

Mindenképp érdemes kávégépekre beruházni, ugyanis a főételek elfogyasztása után a vendégek jelentős része előszeretettel fogyaszt el valamilyen kávét, de nem ritka, hogy csak azért döntenek egyesek egy étterem mellett, mert ott lehetőségük van meginni egy csésze forró fekete italt. A kávégépeknek köszönhetően tehát a felújítás után a vendégek semmiben sem szenvedhetnek hiányt. Akkor is érdemes az új kávégép megvásárlása mellett dönteni, ha régi berendezése már nem szolgál olyan minőségű itallal, amilyenre a vendégek vágynak.

Választékunkban többféle kávégép közül is válogathat, így megtalálja azt a berendezést, ami megfelel az igényeknek. Termékeink megbízhatóak, egyszerűen kezelhetők és hosszú távon számíthat rájuk. Amennyiben kérdései lennének a kávégépekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

A jó kávé nálunk kezdődik: kávégépek

A jó kávé nálunk kezdődik: kávégépekEgy kávézó népszerűségének fokmérője elsősorban nem meglepő módon az ott felszolgált kávé minőségén múlik. Egy kávé lehet pocsék, jellegtelen, de kiváló is.

Az első lépés a felejthetetlen kávé elkészítéséhez vezető úton egy profi kávégép beszerzése. Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen színvonalas kávégépet webáruházunkból! Számos más berendezés mellett remek kávégépeket is kínálunk eladásra. Ismerkedjen meg pompás, spanyol termékeinkkel, amik között garantáltan Ön is megtalálja majd következő kávégépét! Átlagos vagy extra teljesítménnyel bíró, egykaros vagy akár háromkaros csodák, adagszámlálóval, kapucsínó fejjel vagy külön gőzkarral? Az igények és az elvárt kapacitás alapján könnyedén eldöntheti, hogy melyik az Önnek való kávégép.

Fedezze fel kínálatunkat! Amennyiben mégis tanácstalan, és szüksége van szakmai segítségre, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén! Örömmel segítünk Önnek a kávégép választásban!


Webáruház készítés