Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Hústőkék

Főkategória >Hústőkék

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

A húsfeldolgozás nélkülözhetetlen kellékei: a hústőkékről röviden

A húsfeldolgozás nélkülözhetetlen kellékei: a hústőkékről rövidenAzok számára, akik már vettek részt húsfeldolgozásban, nem ismeretlen kellék a hústőke, azonban vannak olyanok, akiknek csak sejtésük van arról, hogy milyen szerepet is tölthetnek be a húsfeldolgozás során ezek a kellékek.

A hústőkéket az előkészítési fázisban alkalmazzák a hentesek, húsiparban dolgozók, vagyis a csontozáshoz, daraboláshoz, klopfoláshoz használják, ugyanis a hústőkék olyannyira masszív, strapabíró szerkezettel rendelkeznek, hogy bármilyen nagyobb ütést, csapást elbírnak, amivel a hús előkészítése során általában számolni kell.

A hústőkék különböző alapanyagokból készülhetnek, a rozsdamentes acélból készült típusoktól kezdve egészen a fáig többféle termék érhető el a piacon, melyek közül az ügyfelek azokat a termékeket részesítik előnyben, melyeket könnyű tisztán tartani, hiszen a higiénia elengedhetetlen a húsfeldolgozás során.

Ha Önnek is hústőkére van szüksége munkájához vagy a közelgő disznóvágáshoz, szerezze be kínálatunkból a szükséges kelléket, vagy, ha kérdése támadna a termékekkel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Webáruház készítés