Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Jégkásagépek

Főkategória >Jégkásagépek


Sorrend:

Jégkásagépek, amelyek a legjobb frissítőket készítik

Jégkásagépek, amelyek a legjobb frissítőket készítikA nyár beköszöntével megnő a kereslet a frissítő italok iránt. Gondoljunk csak bele: ha a strandon vagyunk, esetleg egy kellemes étteremben, vagy éppen egy bárban, akkor egy finom, jeges üdítőnek mindig örülünk. A jégkásagép ezt az igényt szolgálja ki nagy sikerrel, hiszen finom, hűsítő italokat készíthetünk vele.

Fontos tudni, hogy a jégkásagép nem csak egy fajta italt képes elkészíteni, hanem készíthetünk vele sörbetet, jeges cappuccino-t, jeges csokit is, ezzel kiszolgálva a változatos vásárlói igényt. Ha Ön a vállalkozását szeretné bővíteni ezekkel a kellemes frissítőkkel, akkor csak a legjobb gépet érdemes megvásárolnia! A hűsítők árusítása úgy a legjobb, ha egy időben több fajta ital elkészítését tudjuk biztosítani a vevőink számára. Ezért – vásárlás esetén – a háromtartályos jégkásagép a jó választás. A háromtartályos jégkásagép nagy előnye, hogy egy időben készíthetünk vele három fajta jeges italt, ráadásul az árát tekintve megfizethető és gazdaságos is.

Webáruházunkban gyorsan és kényelmesen, kedvező áron vásárolhatóak meg ezek a gépek. Ha kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!

                                                                                                                                                                     


Webáruház készítés