Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Rólunk

A Coltello Kft. 1995-ben alakult magyar magántulajdonú vállakozás, mely húsipari-, vendéglátóipari- és cukrászati eszközök és gépek importjával, kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik.

 

Termékportfoliónkban többek között szeletelőgépek, húsdarálók, sajtreszelők, kolbásztöltők, kések, bárdok, fenőacélok, késsterilizálók, lánckesztyűk-, kötények, húshorgok, rénvasak, hústőkék, vágólapok, mérlegek, kávéfőző- és darálógépek, fagylaltkanalak és mosók találhatók. Kínálatunk és beszállítóink köre évről-évre bõvül, köszönhetően a belföldi és nemzetközi kiállításokon való részvételünknek.

 

Célunk a magyar piac ellátása, megbízható, esztétikus, az előírásoknak megfelelő eszközökkel, korrekt, versenyképes árakon mind viszonteladói, mind pedig kiskereskedelmi szinten.

 

Gyártóink főként olasz, német, spanyol valamint magyar vállalatok, melyek közül többeknek kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk.

 

Beszállítói körünk stabil, a kínálatunkban szereplő gépek alkatrészellátása és szervizelése folyamatosan megoldott, a szükséges engedélyekkel és minősítésekkel rendelkeznek, a hatályos jogszabályoknak megfelelnek.

 

Cégünk elsõsorban viszonteladói partnerei révén látja el a magyar piacot irodájából és raktárából, végfelhasználóit postai utánvéttel, vagy futárszolgálaton keresztül szolgálja ki.

 

Elérhetőségünk:

Telefon / Fax: 06-1-200-7971

Mobil: 06-20-935-3181

E-Mail: info@coltello.hu

Telephely és raktár (számlázás, árukiadás): 1021 Budapest, Ötvös J. u. 3.

Nyitvatartás: hétfõtõl-csütörtökig 8.30.-16.30h-ig, pénteken 8.30.-16.00h-ig

Kérjük kedves ügyfeleinket, a megadott idopontban érdeklődjenek termékeink iránt!

 

 

Webáruház készítés