Kategóriák
- Újdonságok
- Akciók
- Alkatrészek
- Aszaló gép
- Bárgép
- Berkel szeletelőgépek
- Botmixer, merülőmixer
- Burgonyakoptatók
- Carpigiani tejszíngép / Carpigiani tejszínhabgép
- Csontfűrészgépek
- Dick Termékek
- Egyetemes konyhagép
- Elektromos késélezők
- Fekete tálca (műanyag/melamin)
- Forró csoki gép
- Főzőüstök
- Főzőzsámolyok
- Grillcsirke sütő
- Használt berendezések
- Húsdarálók
- Húshorgok
- Húsipari gépek
- Hústőkék
- Hűtéstechnika
- Hűtőkamra
- Indukciós főzőlap (Beckers)
- Ipari konzervnyitó
- Ipari mikrohullámú sütők
- Ipari mosogatógép
- Jégkásagépek
- Jégkockagép
- Kávégépek,kávédarálók
- Kenyérszeletelő gép
- Keretes csontfűrészek
- Kés sterilizálók
- Kézi fóliázó gép
- Kézszárító
- Kitchenaid gépek
- Kolbásztöltők
- Kontaktgrillek
- Konyhai eszközök
- Lágysajtreszelő gép (MOZZARELLA-TRAPISTA)
- Lánckesztyűk,lánckötények
- Látványsütő
- Mákdaráló
- Melegentartó vitrinek
- Mérlegek
- Mikrohullámú sütők
- Olajsütők
- Palacsinta és gofri sütők
- Paradicsom passzírozó
- Parmezán sajt reszelő, húsdarálóval
- Pizzakemencék
- Planetáris mixerek
- Rational kombipároló sütők
- RMGastro kisgépek
- Robot Coupe
- Rostlapok
- Rovarcsapda
- Rozsdamentes bútorok
- Rozsdamentes inox tálcák
- Sanelli Ambrogio kések, mágneses késtartók
- Sous Vide
- Stöckel termékek
- Szalamanderek
- Szeletelőgépek
- Talsa Gépek
- Tésztadagasztók
- Toaster
- Tridentum termékek
- Ugolini Italhűtő
- Unox gőzpároló sütők
- Vágólapok különböző méretekben
- Vákuumfóliázó gépek
- Vízlágyítók
- Zöldségdarabolók
TOP termékek
Termékajánló
Blog
2024.09.30 09:46
Így épülhet kávébirodalom egy egyszerű kávézóból
A kávézók világában a hangulatos környezet és a barátságos kiszolgálás adja az alapokat, de a valódi titok a pult mögött rejtőzik, és nem más, mint a professzionális kávégép. De miért is olyan fontos ez a beruházás, és hogyan alapozhatja meg a kávézó hosszú távú sikerét? Ezt fogjuk most megnézni.

A tökéletes kávé alappillére a megfelelő hőmérséklet. A professzionális kávégépek lelke tehát a precíz hőmérséklet-szabályozó rendszer, amely biztosítja, hogy a víz mindig az optimális, 90-96°C közötti tartományban legyen. Ez a pontosság kulcsfontosságú a kávé ízének kiteljesedéséhez és egyúttal lehetővé teszi, hogy minden csésze fekete egyformán remek legyen.
Végül, de nem utolsó sorban a professzionális kávégép könnyen tisztítható és karbantartható. Az automatikus tisztítóprogramok, valamint a könnyen hozzáférhető alkatrészek felelnek azért, hogy a gép kifogástalan állapotban várja a következő csésze kávé elkészítését, ami nem csak az előírások betartása miatt fontos, hanem a minőséget is megalapozza.