Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: H-CS: 8:30-16:30h P: 8:30-16h
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Hasznos Linkek
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Blog

elektromos rostlapModern világukban egyre többen próbálnak odafigyelni az egészséges táplálkozásra. Ezt sokan akkor is igyekeznek szem előtt tartani, amikor étteremben vendégeskednek, ezért olyan helyet keresnek, ahol az ételek nem csak finomak, hanem egészségesek is. Ma már joggal várják el az emberek egy étteremben, hogy kevés zsiradékkal készült fogásokat is rendelhessenek, ezért mindenképpen megéri befektetni egy elektromos rostlapba.

elektromos fritőzökSzámtalan népszerű ételt kell bő olajban sütni, ezért ezt a folyamatot érdemes leegyszerűsíteni az éttermekben is. Rántott hús, hasábburgonya, illetve bármilyen más, rántott étel elkészítését megkönnyítik az elektromos fritőzök, amelyeknek a használata nem csak könnyebbséget jelent, hanem sok más előnnyel is jár.

jégkása gépMár nem kell sokat várni és megérkezik a nyár. Egyre melegszik az idő, amit sokan kihasználnak és igyekeznek minél többet a szabadban tartózkodni. A nyári szezonra a vendéglátó egységeknek is érdemes készülniük, hiszen ilyenkor teljesen megváltoznak az igények, mások lesznek a slágertermékek. Míg télen mindenki a forralt borra és a forró csokira vágyik, addig nyáron egyértelműen a hideg desszertek a legnépszerűbbek. Erre célszerű már most felkészülni, például jégkása gép beszerezésével.

Webáruház készítés