Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: H-CS: 8:30-16:30h P: 8:30-16h
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Hasznos Linkek
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Blog

Dick késkészletekA kés mindennapos konyhai eszköz, na és persze bizonyos szakmákban is munkaeszközként használják. Az ételek előkészítése, a húsfeldolgozás, illetve az állatok feldolgozása szintén lehetetlen lenne igazán jó kések nélkül. A Dick azok közé a márkák közé tartozik, amiket már nem kell bemutatni senkinek, mert letette az asztalra azt, ami biztosítja az ismertséget. A  Dick késeket szívesen választják a konyhákba, hétköznapi feladatokra és a szakemberek is egy  Dick késkészletet részesítenek előnyben, ha a prémium minőséget keresik.

Sajtok, felvágottak, zöldségek vagy éppen kenyerek és cipók várnak arra, hogy takaros szeletekre vágják őket? Felejtse el a késekkel és a vágódeszkákkal való bűvészkedést és vegye elő inkább a legújabb szeletelőgépet!

A nyári kánikulai napokra nincs jobb ellenszer, mint a hűsölés. Hűsölni lehet a vízparton a lábunkat vízbe lógatva vagy egy kellemesen árnyas teraszon is, jeges üdítőt kortyolgatva. A nyári italok és üdítők elmaradhatatlan hozzávalója a jégkocka, amitől az ital kellemesen hideg és borzongatóan hűsítő lesz. A jégkocka olyan hozzávaló, ami mindenhez kiválóan illik. A jeges teába és az édes szörpökbe éppen úgy passzol, mint a szénsavas és az alkoholos italokba.

elektromos rostlapModern világukban egyre többen próbálnak odafigyelni az egészséges táplálkozásra. Ezt sokan akkor is igyekeznek szem előtt tartani, amikor étteremben vendégeskednek, ezért olyan helyet keresnek, ahol az ételek nem csak finomak, hanem egészségesek is. Ma már joggal várják el az emberek egy étteremben, hogy kevés zsiradékkal készült fogásokat is rendelhessenek, ezért mindenképpen megéri befektetni egy elektromos rostlapba.

elektromos fritőzökSzámtalan népszerű ételt kell bő olajban sütni, ezért ezt a folyamatot érdemes leegyszerűsíteni az éttermekben is. Rántott hús, hasábburgonya, illetve bármilyen más, rántott étel elkészítését megkönnyítik az elektromos fritőzök, amelyeknek a használata nem csak könnyebbséget jelent, hanem sok más előnnyel is jár.

jégkása gépMár nem kell sokat várni és megérkezik a nyár. Egyre melegszik az idő, amit sokan kihasználnak és igyekeznek minél többet a szabadban tartózkodni. A nyári szezonra a vendéglátó egységeknek is érdemes készülniük, hiszen ilyenkor teljesen megváltoznak az igények, mások lesznek a slágertermékek. Míg télen mindenki a forralt borra és a forró csokira vágyik, addig nyáron egyértelműen a hideg desszertek a legnépszerűbbek. Erre célszerű már most felkészülni, például jégkása gép beszerezésével.

Webáruház készítés