Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: H-CS: 8:30-16:30h, P: 8:30-16h A vírusveszélyes időszakban csökkentett munkaidőben 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Hasznos Linkek
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Blog

Stöckel fagylalt kanál, minőségi, megbízható kivitel, online rendeléssel, kedvező áron, válasszon modern eszközt a kiszolgáláshoz!

Bizonyos cukrászdákban több éves süteményszedők, fagylalt kanalak találhatók meg, amik már nem igazán képesek kiszolgálni az eladókat munkájukban. Nehéz őket tisztán tartani, egyre több probléma van velük, emiatt cserére lesz szükség. Egyesek igencsak tanácstalanok az új szedők, fagylalt kanalak vásárlásakor, ugyanis nem igazán tudják, mely eszközök a legideálisabbak számukra. Amennyiben Önnek is tanácsra lenne szüksége, a fagylalt kanalakkal kapcsolatban ajánljuk figyelmébe a Stöckel termékeket!

Dick késekDick késekkel a húsfeldolgozás szinte gyerekjáték! A húsipar a húsfeldolgozásra koncentrál, ami erős csontok, masszív hús darabok, nagy méretű állati részek átvágását, szeletelését, filézését, csontozását stb. jelenti. Az ilyen jellegű feladatokhoz nem elég gyakorlottnak lenni, a megfelelő eszköz készlet is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a húsok feldolgozása minőségi eredménnyel járjon.

zöldségszeletelőgépA zöldségszeletelőgép a konyhai előkészítés nagy favoritja! Különösen egy éttermi konyhán lehet szembesülni azzal a problémával, hogy kevés az idő és sok a munka. A menülapon szereplő ételek elkészítése minden egyes nap többször is megtörténik. Ez azt jelenti, hogy naponta több kilogramm alapanyagot kell előkészíteni a sütéshez főzéshez. A különböző fogások előkészítésénél megkerülhetetlen a zöldség és gyümölcs felhasználása, szinte mindenbe kell legalább hagyma, illetve egyéb, friss alapanyag. Ezeknek a hámozása, darabolása sok időt emészthet fel, kivéve akkor, ha van kéznél egy olyan nélkülözhetetlen konyhai berendezés, mint amilyen az alapdarabnak számító zöldségszeletelőgép.

Csontfűrészgépek a gyors, biztonságos munkavégzéshez, rendelje meg online új készülékét!

A csontos húsok darabolása alapvetően odafigyelést igényel, azonban egy életlen, több éves késsel, vágóeszközzel kifejezetten balesetveszélyes dolgozni. A szakemberek nap, mint nap kockára teszik testi épségüket, ilyen körülmények között pedig nagyon nehéz a maximumot nyújtani a munkavégzés során. Sokkal lassabb, fárasztóbb a darabolás, emiatt pedig a feldolgozás ideje is jelentős mértékben megnőhet. Amennyiben Ön is hasonló állapotú eszközökkel dolgozik, és megelégelte a hosszadalmas munkálatokat, veszélyes körülményeket, váltson mihamarabb csontfűrészgépre! 

Dick késekHa megkérdezünk egy főzni szerető háziasszonyt vagy egy profi szakácsot, hogy szerintük melyik a legfontosabb eszköz a konyhában, szinte biztos, hogy a jó kést fogják elsőként említeni. Enélkül lehetetlen a nyersanyagok előkészítése, azonban nagyon fontos, hogy megtaláljuk az ideális darabokat. Ha életlen, ha kényelmetlen a fogása, ha nem elég erős, illetve nem passzol méretben az adott feladathoz, akkor több bosszúságot okoz, mint hasznot. Szerencsére ma már nagy választék áll a vásárlók rendelkezésére, azonban, ha egy igazán jó késre van szükségünk, akkor mindenképp érdemes körülnézni a Dick kések kínálatában. 

Dick késkészletekA kés mindennapos konyhai eszköz, na és persze bizonyos szakmákban is munkaeszközként használják. Az ételek előkészítése, a húsfeldolgozás, illetve az állatok feldolgozása szintén lehetetlen lenne igazán jó kések nélkül. A Dick azok közé a márkák közé tartozik, amiket már nem kell bemutatni senkinek, mert letette az asztalra azt, ami biztosítja az ismertséget. A  Dick késeket szívesen választják a konyhákba, hétköznapi feladatokra és a szakemberek is egy  Dick késkészletet részesítenek előnyben, ha a prémium minőséget keresik.

Sajtok, felvágottak, zöldségek vagy éppen kenyerek és cipók várnak arra, hogy takaros szeletekre vágják őket? Felejtse el a késekkel és a vágódeszkákkal való bűvészkedést és vegye elő inkább a legújabb szeletelőgépet!

A nyári kánikulai napokra nincs jobb ellenszer, mint a hűsölés. Hűsölni lehet a vízparton a lábunkat vízbe lógatva vagy egy kellemesen árnyas teraszon is, jeges üdítőt kortyolgatva. A nyári italok és üdítők elmaradhatatlan hozzávalója a jégkocka, amitől az ital kellemesen hideg és borzongatóan hűsítő lesz. A jégkocka olyan hozzávaló, ami mindenhez kiválóan illik. A jeges teába és az édes szörpökbe éppen úgy passzol, mint a szénsavas és az alkoholos italokba.

elektromos rostlapModern világukban egyre többen próbálnak odafigyelni az egészséges táplálkozásra. Ezt sokan akkor is igyekeznek szem előtt tartani, amikor étteremben vendégeskednek, ezért olyan helyet keresnek, ahol az ételek nem csak finomak, hanem egészségesek is. Ma már joggal várják el az emberek egy étteremben, hogy kevés zsiradékkal készült fogásokat is rendelhessenek, ezért mindenképpen megéri befektetni egy elektromos rostlapba.

elektromos fritőzökSzámtalan népszerű ételt kell bő olajban sütni, ezért ezt a folyamatot érdemes leegyszerűsíteni az éttermekben is. Rántott hús, hasábburgonya, illetve bármilyen más, rántott étel elkészítését megkönnyítik az elektromos fritőzök, amelyeknek a használata nem csak könnyebbséget jelent, hanem sok más előnnyel is jár.

jégkása gépMár nem kell sokat várni és megérkezik a nyár. Egyre melegszik az idő, amit sokan kihasználnak és igyekeznek minél többet a szabadban tartózkodni. A nyári szezonra a vendéglátó egységeknek is érdemes készülniük, hiszen ilyenkor teljesen megváltoznak az igények, mások lesznek a slágertermékek. Míg télen mindenki a forralt borra és a forró csokira vágyik, addig nyáron egyértelműen a hideg desszertek a legnépszerűbbek. Erre célszerű már most felkészülni, például jégkása gép beszerezésével.

Webáruház készítés