Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Különleges Stöckel kanalak

Főkategória >Stöckel termékek >Különleges Stöckel kanalak

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Stöckel termékek: A német precizitás a fagylaltig is elér!

Stöckel termékek: A német precizitás a fagylaltig is elér!Cukrászdát vagy fagyizót üzemeltet, és szeretné feltölteni az eszközkészletét néhány praktikus, igényes megjelenésű fagylaltkanállal? Akkor bátran tekintse meg kínálatunkat, ahol rengeteg hasznos termékre fog találni!

A kínálatunkban lévő valamennyi fagylaltkanál az elismert német gyártótól, a Stöckeltől származik. A cég névadója, Carl Stöckel elsőként készített ilyen eszközöket, a vállalkozás pedig azóta is - több, mint száz éve - a híres mechanikus által lefektetett alapokat követi.  Valamennyi fagylaltkanál alumínium vagy műanyag bevonatú acél nyéllel van ellátva. Az alumínium és műanyag bevonat azért is rendkívül elterjedt a konyhai eszközöknél, mert ezek az anyagok nem karcolódnak és nem ragad rájuk az élelmiszer. Utóbbi azért fontos, mert ennek köszönhetően rendkívül gyorsan megtisztíthatja a kanalakat, időt és energiát spórolva ezzel kollégáinak. A tisztítást pedig még gördülékenyebbé teheti a Stöckel kanálmosók segítségével!

Ha szeretne adni a minőségre az eszközök terén is, akkor bátran nézzen szét kínálatunkban, és rendeljen fagylaltkanalat, kanálmosót! Ha pedig kérdése lenne, elérhetőségeinken felveheti a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal!


Webáruház készítés