Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Stöckel termékek

Főkategória >Stöckel termékek



Fagylaltozót nyit? Válassza a Stöckel termékeit!

Ismét közeledik a nyár, amikor a hőség elűzi az embereket az utcákról a vízpartra, legyen az akár a Balaton, akár csak egy környékbeli bányató. Aki viszont mégis marad, az egyéb módokon próbálja lehűteni magát, de a legtöbben a fagylaltot választják, hiszen ízletes, hűsítő, ráadásul lehet akár egészséges is a készítési módjától függően. Ilyenkor nem csak a megszokott fagylaltozókban és cukrászdákban lehet kapni ezt a jéghideg finomságot, de gombamód szaporodnak a kisebb vállalkozások is, amelyek csak idényjelleggel működnek.

Amennyiben Ön is ilyen vállalkozás beindítását tervezi, vagy éppen egy egész évben nyitva tartó üzletet készül nyitni, szüksége lesz különféle berendezésekre és eszközökre. Az előbbiek legfontosabbika a hűtőpult, az eszközök közül azonban nem emelnénk ki semmit, hiszen a színvonalas kiszolgáláshoz alapvetően az összesre szükség van egy fagylaltozóban. Ilyen például a fagyis kanál, ami a tökéletes gombócok megformálásának elengedhetetlen eszköze, a fagyiskanál-mosó, amiben két, különböző ízű gombóc között kötelezően el kell mosni a kanalat, vagy például a tölcsértartók, amelyekben a tölcséreket lehet tárolni, illetve a megvásárolt fagyit lehet elegánsan elhelyezni, amíg a vendég fizet.

Egy színvonalas fagylaltozóban, illetve cukrászdában az ilyen kellékek alapvetőek, és többféle változatban beszerezhetőek, ám, ha Ön igazán kiváló minőségű eszközökkel szeretné elkápráztatni a vendégeit, akkor hadd ajánljuk figyelmébe a Stöckel fagyis kanalait, fagyiskanál-mosóit, tölcsértartóit és egyéb termékeit. A Stöckel termékek rozsdamentes acélból, illetve a tölcsértartók esetében műanyagból készülnek, tartósak, kiváló minőségűek, az áruk pedig kedvező, így érdemes közülük beszerezni a fagylaltozó eszközeit.

Amennyiben fagyis kanalat, fagyiskanál-mosói, tölcsértartókat és egyéb Stöckel termékeket szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, majd rendeljen csupán néhány kattintással, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Legyen felkészült Stöckel fagylaltkanál mosóval!

Stöckel fagylaltkanál mosóIsmét érkezik a fagyiszezon, nyitnak a fagylaltozók, sorban állnak a vendégek, hogy újra megízlelhessék a kedvenceiket. Ön megfelelően felkészült arra, hogy magas szinten tudja kiszolgálni a vendégeit és olyan fagylaltozót üzemeltessen, ami igényes helyszíne egy kis nassolásnak? Minden felszerelés megvan a nyitáshoz? Mi a helyzet a Stöckel fagylaltkanál mosóval?

A tiszta és higiénikus eszközök használata alapvető dolog, nemcsak azért, hogy a vendégek bizalmát megtartsa, de azért is, hogy elkerülje a bírságokat. Bármikor befuthat egy szúrópróbaszerű ellenőrzésbe, és ha valamit nem találnak rendben a szakemberek, akkor akár be is zárathatják a helyet. Egy kétes tisztaságú fagylaltkanál is elegendő ok lehet.

A Stöckel fagylaltkanál mosó használatával azonban gyorsan és egyszerűen gondoskodhat arról, hogy mindig legyen kéznél a fagylalt kimérésére alkalmas eszköz. Bátran nézzen körül webáruházunkban, és rendeljen új Stöckel fagylaltkanál mosót! Felmerülő kérdéseivel bátran keressen minket!

Webáruház készítés