Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Dick kések 1778-as sorozat

Főkategória >Dick Termékek >Prémium Dick kések >Dick kések 1778-as sorozat


Sorrend:

Dick termékek a konyhában: prémium kések

Dick termékek a konyhában: prémium késekEgy minőségi kés nemcsak alapdarab, de egyenesen nélkülözhetetlen eszköz is a konyhában. Akár otthon, a saját kis birodalmunkban hódolunk a konyhaművészet oltárán vagy egy vendéglátóegységben készítünk finomságokat a vendégek számára, megbízható késkészlet nélkül bele se kezdjünk.

Az általunk forgalmazott Dick termékek között többféle, kimagasló minőségű kést is talál, amikkel magas színvonalon végezheti a konyhai előkészítést. Gondoljon bele, hogy egy életlen, megbízhatatlan késsel miket kell kiállnia a konyhában! Nem halad úgy, ahogyan szeretné és nem tud úgy vágni, szeletelni, filézni, aprítani, ahogyan szeretné. Az elkészítési idő hosszabbodik, az ételek színvonala pedig romlik. Dick termékekkel ez elképzelhetetlen!

Tekintse meg termékkínálatunkat, és válasszon prémium eszközöket az előkészítéshez! Vásároljon egy helyről bárdokat, húsvillákat, késélezőket, a Dick termékek között mindent megtalál, ami nélkül inkább bele se vágjon a főzésbe-sütésbe! Keressen minket megadott elérhetőségeinken, ha szeretne többet megtudni!


Webáruház készítés