Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: H-CS: 8:30-16:30h P: 8:30-16h
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Hasznos Linkek
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Stöckel termékek

Fő kategória >Stöckel termékekLegyen felkészült Stöckel fagylaltkanál mosóval!

Stöckel fagylaltkanál mosóIsmét érkezik a fagyiszezon, nyitnak a fagylaltozók, sorban állnak a vendégek, hogy újra megízlelhessék a kedvenceiket. Ön megfelelően felkészült arra, hogy magas szinten tudja kiszolgálni a vendégeit és olyan fagylaltozót üzemeltessen, ami igényes helyszíne egy kis nassolásnak? Minden felszerelés megvan a nyitáshoz? Mi a helyzet a Stöckel fagylaltkanál mosóval?

A tiszta és higiénikus eszközök használata alapvető dolog, nemcsak azért, hogy a vendégek bizalmát megtartsa, de azért is, hogy elkerülje a bírságokat. Bármikor befuthat egy szúrópróbaszerű ellenőrzésbe, és ha valamit nem találnak rendben a szakemberek, akkor akár be is zárathatják a helyet. Egy kétes tisztaságú fagylaltkanál is elegendő ok lehet.

A Stöckel fagylaltkanál mosó használatával azonban gyorsan és egyszerűen gondoskodhat arról, hogy mindig legyen kéznél a fagylalt kimérésére alkalmas eszköz. Bátran nézzen körül webáruházunkban, és rendeljen új Stöckel fagylaltkanál mosót! Felmerülő kérdéseivel bátran keressen minket!

Webáruház készítés