Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Hűtéstechnika

Főkategória >Hűtéstechnika



Használjon megbízható hűtőket a nyári melegben!

Használjon megbízható hűtőket a nyári melegben!Itt a nyár, vele együtt pedig a meleg idő, alkalmanként a kánikula is. A forróságban sokkal könnyebben előfordulhat ételmérgezés, ami természetesen egyik vendéglátóegységre sem vet jó fényt. Ugye, Ön sem szeretné, ha az üzlete arról híresülne el, hogy nem frissek a hozzávalók?

Keressen fel minket bizalommal, és válogasson webáruházunk termékeiből! Rendelje meg új hűtőit termékkínálatunkból! Többféle hűtő közül válogathat, amiket kifejezetten ilyen igénybevételre terveztek. Nagy méretek, átlagon felüli teljesítmény, megbízható működés, amire lehet alapozni. Az ilyen hűtők nem hagynak cserben nagy melegben sem, az ételek, alapanyagok frissek maradnak és biztonsággal fogyaszthatóak. Borok, húsok, saláták, sörök és egyéb élelmiszerek számára egyaránt kínálunk speciális hűtőket.

Nézzen körül nálunk, és rendeljen! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink valamelyikén, és tudjon meg többet az általunk forgalmazott hűtőkről!

Webáruház készítés