Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Dick bárdok



Sorrend:

Biztonságos és hatékony munkavégzés? Válassza a Dick bárdokat!

A húsiparban, vendéglátóhelyeken, hentesüzletekben egyaránt fontos a különböző húsok gyors és hatékony feldolgozása. Ahhoz, hogy ezt meg lehessen valósítani, nem csupán tapasztalatra van szükség, hanem olyan késekre, bárdokra, egyéb vágóeszközökre, amikkel gyorsan és biztonságosan dolgozhatnak a szakácsok vagy a hentesek. Ha Ön még nem találta meg ennek az elvárásnak megfelelően ideális eszközeit, válassza a Dick bárdokat!

A Dick bárdok a kor követelményeinek megfelelően kerültek legyártásra. A márka eszközeivel úgy lehet gyors és hatékony munkát végezni, hogy az ember közben nem sérül meg, ugyanis a Dick bárdok markolatai nem annyira csúszósak, mint a hagyományos késeké. A Dick bárdok magas minőségű rozsdamentes acélötvözetből készülnek, ennek köszönhetően a márka időtálló és masszív eszközöket tud biztosítani a szakemberek számára a különböző területeken.

Ha szeretné lecserélni vágóeszközeit vagy bővítené kiváló minőségű bárdokkal, válassza a Dick márkát! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Webáruház készítés