Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Húsdarálók

Főkategória >Húsdarálók

prev
next


prev
next

Sorrend:

Húsdaráló: minden éttermi konyha alapvető kelléke

húsdaráló Éttermet nyit, és szeretné minden részletre kiterjedően felszerelni a konyhát? Ne feledkezzen meg a húsdarálók beszerzéséről sem, hiszen ezek nélkül számos fogás elkészítése válik lehetetlenné!

Mindegy, hogy exkluzív étteremről, vagy egy street-food étkezdéről van szó, szinte biztosan találkozhatunk a húselőkészítő részlegen egy húsdarálóval, hiszen bizonyos ételeket nem is lehet nélkülük elkészíteni. A hamburgerek, a fasírt, vagy az olasz raguk alapvető hozzávalója a darált hús, aminek előállítása húsdaráló nélkül szinte lehetetlen. Gondoljunk csak a tatár bifsztekre, amit, ha autentikusan készítünk, akkor bizony késsel kell apróra vágni a húst, nem pedig darálni, és mire egy adag elkészül, jócskán elfárad az ember keze. El lehet képzelni, mi lenne egy éttermi konyhán, ahol nagy mennyiségben van szükség darált húsra, ha nem lennének húsdarálók: sose kapnánk hamburgert, és a ragu is inkább emlékeztetne paradicsomos pörköltre.

Szerencsére nem nehéz beszerezni a megfelelő készüléket, ha alaposan utánanézünk a dolognak, és a megfelelő típust is be tudjuk határolni. Érdemes olyan húsdarálót választani, ami egy kicsit magasabb teljesítményre képes, mint amennyire szükségünk van, hiszen nem tudhatjuk, mennyire lesz leterhelt az étterem bizonyos időszakokban, és olyankor jól jön az extra teljesítmény. Szintén lényeges, hogy ne csak egy húsdaráló legyen az éttermi konyhán, hanem húsonként legalább egyféle, azaz külön a baromfihoz, ha szükséges, majd külön a marhához és a sertéshez is, hiszen bizonyos ételek esetében nem jó, ha ez a két húsféle akár csak egy minimális mértékben is keveredik egymással.

Amennyiben húsdarálót szeretne vásárolni étterme számára, tekintse meg kínálatunkat! Nálunk csakis kiváló minőségű és komoly teljesítményű húsdarálókhoz juthat, méghozzá egyszerűen: csupán néhány kattintás szükséges hozzá. Ha kérdése lenne termékeinkről, vagy a rendelés menetéről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Hozza ki a legtöbbet a hús előkészítéséből olasz húsdarálókkal!

húsdarálók A konyhán egy megbízható húsdaráló aranyat ér, de nem is olyan könnyű azt a modellt megtalálni, amire valóban számíthatunk, ha húsdarálásról van szó. Milyennek kell lennie egyáltalán egy húsdarálónak, amivel hosszú távra lehet tervezni a konyhai feladatok során?

A minőségi húsdarálók teljesítményükben és kivitelezésükben is a legjobbat képesek nyújtani, ezzel együtt pedig éveken át gondoskodnak arról, hogy a húsdarálás egyszerűen teljesíthető feladat legyen. Alapvető dolog, hogy ellen tudjanak állni a rozsdának, miközben bírják a nagyobb igénybevételt is, ne kelljen vesződni azzal, hogy munkára bírjuk őket. A kezelésük egyszerű és biztonságos, a megfelelő kiegészítőkkel ellátva őket pedig többféle hústerméket is lehet velük készíteni, például kolbászt vagy hamburger húspogácsát.

Aki ilyen húsdarálókat keres, annak ajánljuk figyelmébe áruházunk népszerű termékeit, eredeti, olasz gépeinket! Az Everest olasz húsdarálókban garantáltan Ön sem fog csalódni, konyhája megbecsült darabjává fog válni egy ilyen modell!

 

 

Hentesüzlet nem működhet húsdaráló nélkül!

húsdarálókHentesüzletet vezet, és fontos Önnek, hogy megtartsa törzsvásárlóit, illetve újakat is tudjon szerezni a már meglévők mellé? A vásárlók hűségét és elégedettségét nyilvánvalóan a minőségi húskínálattal és a jó árakkal tudja megtartani, de legalább ugyanilyen fontos a húsáru tálalása, változatos kínálata is.

A húsdarálók egyetlen hentesüzletből sem hiányozhatnak, mert nélkülük a darálthús, mint termék, nem lenne elérhető a pultban. Keressen fel minket bizalommal, ha azt tervezi, hogy egy vagy több, új húsdarálót vásárol az üzletébe!

Webáruházunkban nagy választékban forgalmazunk olyan húsdarálókat, amik megbízható olasz gyártók termékei, egyaránt alkalmasak hentesboltokban történő és otthoni felhasználásra is. A rozsdamentes acél berendezések kiváló teljesítményű motort rejtenek, ami biztonságosan és megbízhatóan darálja le a különböző nyers húsokat. Egyszerű használat, hosszú élettartam, jó ár-érték arány jellemzi őket, a segítségükkel a húsdarálás nem kihívás többé.

Bővebb információért keressen minket megadott elérhetőségeink egyikén!

Bővítse konyháját modern húsdarálóinkkal!  

korszerű húsdarálóA főzés egyik legösszetettebb, legidőigényesebb része az, amikor az ember előkészíti az alapanyagokat. A zöldségpucolás vagy a hússzeletelés komoly fennakadásokat is okozhat, főleg, ha nincsenek hozzá megfelelő, modern konyhai eszközök, berendezések, amikkel gyorsan lehet dolgozni. Ha Ön is szeretné megkönnyíteni a konyhai előkészületeket, szerezze be kínálatunkból korszerű húsdarálóját!

Berendezéseinkkel garantáltan elégedett lesz, hiszen hosszú távon kiszolgálják majd a konyhában.

Húsdarálóinkkal gyorsan, egyszerűen feldolgozhatja a különböző húsokat, így, ha főzéshez darált húsra van szüksége, nem kell a hentesre hagyatkoznia, hiszen otthon a konyhájában Ön is elő tudja állítani. Berendezéseinket könnyű tisztán tartani, minőségi alapanyaguknak köszönhetően.

Rendelje meg az igényeinek megfelelő készüléket kínálatunkból, hiszen egy jól felszerelt konyhához a húsdaráló is hozzátartozik! Ha kérdései lennének a termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Húsdarálók a konyhában

Húsdarálók a konyhábanA hús alapvető élelmiszereink egyike, melyből nagyon sokféle és változatos ételeket készíthetünk. A megfelelő eszközökkel a különféle húsokat fel is tudjuk dolgozni és az elkészítésüket könnyebbé, egyszerűbbé tehetjük, a húsokat pedig fogyaszthatóbbá.

A húsfeldolgozás egyik alapvető eszköze a húsdaráló. A húsdarálók minden hentesüzletben, de akár étteremben vagy családi konyhában is szívesen látott konyhai eszközök. Lehetővé teszik, hogy a húsokat frissen, darált formában tudjuk felhasználni.

Webáruházunkban olyan színvonalas termékeket talál, melyekkel a húsdarálás csupán néhány könnyed mozdulat. Többféle húsdarálót kínálunk, melyek biztonságos használatot tesznek lehetővé és a strapabíró kivitelezésnek köszönhetően hosszútávon nyújtanak megoldást. Húsdarálóink rozsdamentes házzal és kiegészítőkkel készülnek, beépített ventillátorral működnek, ráadásul dekoratív konyhai berendezések is egyben.

Amennyiben szeretne ilyen húsdarálókat használni, válasszon webáruházunk termékei közül, és rendeljen bátran!


Webáruház készítés