Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Google Plusz
Hasznos Linkek
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Szeletelőgépek

Fő kategória >Szeletelőgépek

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

A szeletelőgép nem hiányozhat a nagyüzemi konyhákból!

A sütés és főzés előkészületekkel jár, hiszen a hozzávalókat a megfelelő formában lehet megfőzni, illetve megsütni. A szeletelés is egy ilyen előkészület, ami a hideg fogások elkészítéséhez is elengedhetetlen. Ha nagy mennyiségre van szükség bizonyos ételekből, a kézi szeletelés bizony fárasztó. De nincs is rá szükség, hiszen ma már korszerű szeletelőgépek segítségével percek alatt fel lehet szeletelni mindent, ami a szendvicsekhez, hideg tálakhoz csak kellhet!

Éppen ezért a jól megválasztott szeletelőgép nemcsak hentes üzletekben vagy csemegepultokban jelent pótolhatatlan kelléket, hanem nagyüzemi konyhákban is. Iskolák, irodaházak konyháinak is ajánljuk az általunk forgalmazott szeletelőgépeket, amiket sajtok, hústermékek pontos és gyors szeleteléséhez lehet bevetni.

Megbízható működés, biztonságos használat, állítható szeletvastagság, ezeket tudja egy ilyen berendezés. Amennyiben felkeltettük érdeklődését a szeletelőgépek iránt, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérdezzen bátran termékeinkről!

A csemegeboltok, hentesüzletek nélkülözhetetlen berendezései – A szeletelőgépek

A csemegeboltok, hentesüzletek nélkülözhetetlen berendezései – A szeletelőgépekAmikor a vevők betérnek olyan üzletbe, ahol felvágottat és húst is vásárolhatnak, rendkívül ízléses látvány fogadja őket a húspultban, ami a szeletelőgépeknek köszönhető, ugyanis alkalmazásukkal olyan vékony, finom szeletek szelhetők, amelyek igazán vevőcsalogatók!

A minőségi szeletelőgépeket megvásárolhatja webáruházunkból! A termékek különféle típusban kaphatók, amelyeket főként az alapján lehet megkülönböztetni, hogy milyen méretű szeletelőkések találhatók a készülékekben, és mekkora a gép mérete, teljesítménye.

A kínálatunkban megtalálható szeletelőgépek megbízható berendezések, ezért hosszú távú befektetésként tekinthet a készülékekre, amelyeket kedvező árakon kínálunk ügyfeleinknek!

Ha tanácstalan abban, hogy melyik szeletelőgép lenne Önnek a legideálisabb, keressen minket elérhetőségeinken, és kollégáink igyekeznek segíteni a végső döntésben!

Ügyfeleinket állandó akciókkal várjuk, ne hagyja ki a lehetőséget, vásároljon szeletelőgépet!


Webáruház készítés