Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Google Plusz
Hasznos Linkek
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Rólunk

A Coltello Kft. 1995-ben alakult magyar magántulajdonú vállakozás, mely húsipari-, vendéglátóipari- és cukrászati eszközök és gépek importjával, kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik.

 

Termékportfoliónkban többek között szeletelõgépek, húsdarálók, sajtreszelõk, kolbásztöltõk, kések, bárdok, fenõacélok, késsterilizálók, lánckesztyûk-, kötények, húshorgok, rénvasak, hústõkék, vágólapok, mérlegek, kávéfõzõ- és darálógépek, fagylaltkanalak és mosók találhatók. Kínálatunk és beszállítóink köre évrõl-évre bõvül, köszönhetõen a belföldi és nemzetközi kiállításokon való részvételünknek.

 

Célunk a magyar piac ellátása, megbízható, esztétikus, az elõírásoknak megfelelõ eszközökkel, korrekt, versenyképes árakon mind viszonteladói, mind pedig kiskereskedelmi szinten.

 

Gyártóink fõként olasz, német, spanyol valamint magyar vállalatok, melyek közül többeknek kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk.

 

Beszállítói körünk stabil, a kínálatunkban szereplõ gépek alkatrészellátása és szervizelése folyamatosan megoldott, a szükséges engedélyekkel és minõsítésekkel rendelkeznek, a hatályos jogszabályoknak megfelelnek.

 

Cégünk elsõsorban viszonteladói partnerei révén látja el a magyar piacot irodájából és raktárából, végfelhasználóit postai utánvéttel, vagy futárszolgálaton keresztül szolgálja ki.

 

Elérhetőségünk:

Telefon / Fax: 06-1-200-7971

Mobil: 06-20-935-3181

E-Mail: info@coltello.hu

Telephely és raktár (számlázás, árukiadás): 1021 Budapest, Ötvös J. u. 3.

Nyitvatartás: hétfõtõl-csütörtökig 8.30.-16.30.-ig, pénteken 8.30.-16.00.-ig

Kérjük kedves ügyfeleinket, a megadott idopontban érdeklodjenek termékeink iránt!

 

 

Webáruház készítés