Elérhetőségek
Coltello Kft
Tel: +36-1/200-7971
1021 Budapest
Ötvös János utca 3.
Nyitvatartás: 9:00-15:00 h-ig tartunk nyitva!
Blog

Az aktuális hírekért látogasson el a blogba:

Blog

Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Kövessen minket Facebookon
Telefon:+36-1/200-7971
E-mail:info@coltello.hu
Elérhetőségek

Szeletelőgépek

Főkategória >Szeletelőgépek

prev
12
next


prev
12
next

Sorrend:

Szállodai konyhákban is szükség van modern szeletelőgépekre!

szeletelőAhhoz, hogy egy szálloda vonzóvá váljon a vendégek számára, a tulajdonosoknak nem csupán a környezetre és a szobák kinézetére kell adniuk, hanem az étkeztetés minőségére is. Ízlésesen tálalt, finom fogásokkal is rengeteg embert meg lehet győzni arról, hogy a jövőben is igénybe vegye a hotel szolgáltatásait. A színvonalas ételek előállításához mindenképp szükség lesz válogatott alapanyagokra és modern berendezésekre. Ha Ön is szállodát üzemeltet, és fontos, hogy a vendégek számára a maximumot nyújtsa az étkeztetéssel kapcsolatban is, bővítse a hotel konyháját korszerű szeletelőgépekkel!

A szeletelőgépekkel a szakácsok számára nem lesz kihívás a legjobbat biztosítani. Alkalmazásukkal mindig ízléses és látványos fogásokkal várhatja a vendégeket a szálloda éttermi részén. Legyen szó a reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, rengeteg esetben hasznát tudják venni a szeletelőgépeknek a konyhán dolgozók. A különböző felvágottaktól kezdve a sajtokig többféle alapanyagot is fel lehet szeletelni ízlésesen a berendezésekkel. A szeletelőgépeknek köszönhetően a szakácsok a megfelelő tempót is tudják tartani a konyhán. Sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudnak dolgozni a szakemberek, és emiatt még a precizitásról sem kell lemondaniuk. A szeletelőgépekkel rövid idő alatt csodálatos alkotásokat lehet készíteni, így pedig a szakácsok is szívesebben fogják elengedni a fantáziájukat. A gépek használatával a balesetek kockázata is jelentős mértékben csökkenthető. A készülékek alkalmazása sokkal biztonságosabb, mint a késeké, egyéb vágóeszközöké. Ezesetben például nem fordulhat elő, hogy a gyorsaság miatt megvágná magát a dolgozó.

Bármelyik szeletelőgépet is vásárolja meg tőlünk, garantáljuk, hogy nem fog csalódni benne. Hosszú távon kiszolgálja a létesítményt, így egyhamar nem lesz szükség új készülékre. Vásárolja meg az igényeknek megfelelő gépet kínálatunkból! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a termékekről, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!  

Hidegtálakat készít? Szüksége lesz egy jó szeletelőgépre!

Catering céget, party szervizt, hideg konyhát üzemeltet, ahol a megrendelések nagy részét a hidegtálak elkészítése teszi ki? A hidegtálak alapvető részét képezik egy menünek, a vendégváró fogások között gyakran szerepel valamilyen hidegen elkészíthető étel. A saláták, szendvicsek, falatkák, pástétomok, sült és panírozott húsok vagy sajttálak mind kedvelt finomságok, amik szinte minden alkalommal elfogynak a kínáló asztalról.

 

A hidegtálak elkészítése sokkal gyorsabban megy, ha megvannak hozzá a legmodernebb eszközök. Az olyan konyhai berendezésekbe, mint amilyen egy szeletelőgép, érdemes befektetni, mert nagyon gyorsan megtérül az áruk. A konyhai előkészítés során sokat kell szeletelni, aprítani, a felvágottak, szalámik, sajtok, sültek szeletekben kerülnek a szendvicsekre, a tálakra. Az igényes tálalás, a mutatós elrendezés alapkövetelménye, hogy a szeletek szabályosak, vékonyak legyenek. Ezt egy jó szeletelőgéppel sokkal könnyebb megvalósítani, mint egy késsel. Egy automata vagy kézi működtetésű szeletelőgép használatának megvan az az előnye, hogy tökéletesen egyforma szeleteket vág felvágottakból vagy sajtokból is, méghozzá minden erőlködés nélkül. Gondolja el, mennyivel egyszerűbb, időtakarékosabb és kevésbé fáradtságos egy szeletelőgéppel szeletelni, mint egy vágódeszka és egy kés segítségével próbálkozni. Nem csupán azért éri meg jobban a szeletelőgép használata szinte az összes fajta hidegtál előkészítésénél, mert kevesebb koncentrációval és idővel eredményesebben lehet vele dolgozni, hanem azért is, mert nem kell elpocsékolni a felvágottakat, sajtokat, szabályos szeleteket vágva sokkal több készül belőlük, mint késsel.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését termékeink iránt, válogasson kínálatunkból és szerezzen be egy olyan szeletelőgépet, amivel kiválthatja a szeletelés bosszantó feladatát! Hidegtáljai sokkal szemrevalóbbak lesznek ezután, ügyfelei pedig elégedettebbek! Elérhetőségeink bármelyikén minden kérdésére válaszolunk!

A szeletelőgép nem hiányozhat a nagyüzemi konyhákból!

A sütés és főzés előkészületekkel jár, hiszen a hozzávalókat a megfelelő formában lehet megfőzni, illetve megsütni. A szeletelés is egy ilyen előkészület, ami a hideg fogások elkészítéséhez is elengedhetetlen. Ha nagy mennyiségre van szükség bizonyos ételekből, a kézi szeletelés bizony fárasztó. De nincs is rá szükség, hiszen ma már korszerű szeletelőgépek segítségével percek alatt fel lehet szeletelni mindent, ami a szendvicsekhez, hideg tálakhoz csak kellhet!

 

Éppen ezért a jól megválasztott szeletelőgép nemcsak hentes üzletekben vagy csemegepultokban jelent pótolhatatlan kelléket, hanem nagyüzemi konyhákban is. Iskolák, irodaházak konyháinak is ajánljuk az általunk forgalmazott szeletelőgépeket, amiket sajtok, hústermékek pontos és gyors szeleteléséhez lehet bevetni.

 

Megbízható működés, biztonságos használat, állítható szeletvastagság, ezeket tudja egy ilyen berendezés. Amennyiben felkeltettük érdeklődését a szeletelőgépek iránt, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérdezzen bátran termékeinkről!









A csemegeboltok, hentesüzletek nélkülözhetetlen berendezései – A szeletelőgépek

A csemegeboltok, hentesüzletek nélkülözhetetlen berendezései – A szeletelőgépekAmikor a vevők betérnek olyan üzletbe, ahol felvágottat és húst is vásárolhatnak, rendkívül ízléses látvány fogadja őket a húspultban, ami a szeletelőgépeknek köszönhető, ugyanis alkalmazásukkal olyan vékony, finom szeletek szelhetők, amelyek igazán vevőcsalogatók!

 

A minőségi szeletelőgépeket megvásárolhatja webáruházunkból! A termékek különféle típusban kaphatók, amelyeket főként az alapján lehet megkülönböztetni, hogy milyen méretű szeletelőkések találhatók a készülékekben, és mekkora a gép mérete, teljesítménye.

 

A kínálatunkban megtalálható szeletelőgépek megbízható berendezések, ezért hosszú távú befektetésként tekinthet a készülékekre, amelyeket kedvező árakon kínálunk ügyfeleinknek!

 

Ha tanácstalan abban, hogy melyik szeletelőgép lenne Önnek a legideálisabb, keressen minket elérhetőségeinken, és kollégáink igyekeznek segíteni a végső döntésben!

 

Ügyfeleinket állandó akciókkal várjuk, ne hagyja ki a lehetőséget, vásároljon szeletelőgépet!


Webáruház készítés